Komuna e Gjilanit dhe “Help” vizitojnë bizneset të cilat kanë aplikuar për grante

Nën monitorimin e Komunës së Gjilanit, përfaqësuesit e organizatës “Help” kanë filluar me procedurat e verifikimit të aplikacioneve për g...
Read More

Gjermania jep nga 2000 euro për projekte për biznese të vogla në Kosovë

Qeveria e Gjermanisë përmes një projekti të quajtur HELP do të ndajë fonde për ata që duan të hapin biznese të vogla në Kosovë. Konkursi p...
Read More

MBZHR-ja: Aplikoni në projektin “HELP”

Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural (MBZHR) ka falënderuar Qeverinë e Gjermanisë, e cila nëpërmjet projektit “HELP” do ...
Read More

Për 40 biznese të komunës u ndanë 121.000 euro

Në Mitrovicë është shënuar një ngjarje e rëndësishme në mbështetje të bizneseve. Komuna, në bashkëpunim me Organizatën  qeveritare Gjer...
Read More

Haziri nënshkruan marrëveshje me “Help”, përfitojnë 40 biznese

Kryetari i Komunës së Gjilanit, Lutfi Haziri, ka nënshkruar sot një marrëveshje bashkëpunimi me organizatën gjermane “Help”, në kuadër t...
Read More

Kostić : Grantovi HELPA – pomoć prijatelja

Dvadeset mladih preduzetnika sa teritorije Opštine Gračanica preuzelo je danas grantove u vrednosti od 2.000 evra, što je donacija nemačke organiz...
Read More

Dodeljeni grantovi za pokretanje i osnaživanje biznisa

Pokretanje privatnog biznisa je jedan od načina da se pomogne mladim ljudima. Zahvaljujući nemačkoj organizaciji i Opštini Gračanica, potpisan je...
Read More

’’Grantovi su pomoć prijatelja’’

U okviru projekta nemačke organizacije Help koji podržava Ambasada Nemačke u Prištini, dodeljeno je 20 grantova za pokretanje i osnaživanje bizns...
Read More

Ndahen grantet e projektit të përbashkët mes Komunës së Prishtinës dhe HELP-it gjerman

Në sallën e Kuvendit Komunal të Komunës së Prishtinës, të martën u mbajt prezantimi i projektit: “Mbështetje stabilitetit socio-ekonomik p...
Read More
Mbështetje stabilitetit socio-ekonomik përmes fuqizimit të mikrobiznesit në Kosovë

Mbështetje stabilitetit socio-ekonomik përmes fuqizimit të mikrobiznesit në Kosovë

Ndahen grantet e projektit “Mbështetje stabilitetit socio-ekonomik përmes fuqizimit të mikrobiznesit në Kosovë”, për Komunën e Pris...
Read More

Bizneset e reja në Prishtinë do të përfitojnë nga 2000 euro

Në Komunën e Prishtinës rreth 100 biznese do të përfitojnë falë marrëveshjes së bashkëpunimit të nënshkruar midis Komunës dhe organizatë...
Read More

Prishtina dhe “Help” i dalin në ndihmë bizneseve

Rreth 100 biznese të komunës së Prishtinës do të përfitojnë falë marrëveshjes së bashkëpunimit të nënshkruar midis komunës së Prishtin...
Read More
Have Any Questions !
Don’t Hesitate To Contact Us ANy Time.